TFF 2. Lig Beyaz Grup dokuzuncu haftasında 24 Erzincan Spor sahasında konuk ettiği Ankara Demirspor’la karşılaşan 24 Erzincan spor maçın son dakikalarında yediği golle sahadan bir puanla ayrıldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip ettiği Ankara Demirspor karşısında kontra ataklarla gol arayan 24 Erzincan spor karşılaşmanın 20. Dakikasında kazandığı serbest vuruşla topun başına geçen Muhammed Demirci’nin vuruşu yan direğe çarparak auta gitti. Dakikalar 31 gösterirken ceza alanının önünde topla buluşan Mustafa düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi 1-0.

Golden sonra oyunda dengeyi sağlayan 24 Erzincan spor rakip kalede etkili olmaya çalışsa da aradığı ikinci golü bulamadı. İlk yarı ev sahibi 24 Erzincan spor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya daha atak başlayan 24 Erzincan spor 47. Dakika da Muhammed Demirci ile yüzde yüzlük golü kaçırdı. Ankara Demirspor baskılı oyununa devam ederek 24 Erzincan spor kalesinde beraberlik için baskısını artıran konuk ekip aradığı golü 87. Dakika da kullanılan korner atışında Kamil İçer’in kafa vuru ile buldu. İlerleyen dakikalarda konuk ekip iki net pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Editör: Doğu Gazetesi