Erasmus Günleri (#Erasmusdays) etkinlikleri kapsamında çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri yapılıyor.

Tüm dünyada 2017 yılından bu yana Ekim ayında Erasmus+ Programının tanınırlığını ve Erasmus+ projelerinin görünürlüğünü artırmak amacıyla düzenlenen Erasmus Günleri (#Erasmusdays) etkinlikleri kapsamında çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri yapılıyor.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Ülkemiz ile birlikte tüm dünyada 2017 yılından bu yana Ekim ayında Erasmus+ Programının tanınırlığını ve Erasmus+ projelerinin görünürlüğünü artırmak amacıyla düzenlenen Erasmus Günleri (#Erasmusdays) etkinlikleri kapsamında çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri yapılmaktadır.

Bu yıl 14-15-16 Ekim tarihlerinde tüm Avrupa ülkeleriyle birlikte farklı dünya ülkelerinde eş zamanlı olarak üniversitemizde de gerçekleştirilecek Erasmus Günleri kapsamında Üniversitemiz Sosyal Tesislerinde üç gün sürecek tanıtım faaliyetleri başlamış bulunmaktadır.”

Editör: Doğu Gazetesi