Özellikle hafta sonlarında yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Ergan Dağı Kayak Merkezine hem Erzincan’dan hem de bölge illerinden gelen misafirler aileleriyle birlikte hem kayak yapıyor hem de eğlenceli vakitler geçiriyorlar.
Pazar gününü Ergan Dağı Kayak Merkezinde vatandaşlarla birlikte geçiren Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, kar motoruna binerek kayak alanında gezdi, vatandaşlarla sohbet etti.
Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Akdemir, geçen hafta kayak merkezinin zirve etabının kayak severlerin hizmetine açılmasıyla birlikte en kalabalık günlerini yaşadığını dile getirerek; kar sezonu daha önce başlasaydı Ergan Dağı Kayak Merkezinin çok daha farklı olacağını, ziyaretçi sayısının daha da çok olacağını dile getirdi.
ERGAN DAĞI ÖNÜMÜZDEKİ YIL DAHA FARKLI OLACAK
Ergan Dağı Kayak Merkezinin önümüzdeki yıl daha farklı olacağını dile getiren Vali Akdemir, snow parkı, acemi pistiyle ve yeni hizmetlerle daha çok vatandaşın buraya geleceğini belirterek; “Bugün çok sayıda kayak severin burada olduğunu görüyoruz. Buradan bölgede ve ilimizde kayak seven insanlarımızı davet ediyoruz. Onlara huzurlu, eğlenceli bir hafta sonu diliyorum. Önümüzdeki hafta daha da kalabalık olacak diye bekliyorum. “ şeklinde konuştu.
ERGAN DAĞI KAYAK MERKEZİNİ HENÜZ GÖRMEYENLER ÇOK ŞEY KAYBEDİYOR
Konuşmasında, il merkezine 10 dakika mesafedeki Ergan Dağı Kayak Merkezini henüz görmeyen Erzincanlı vatandaşların bulunduğuna dikkat çeken Vali Akdemir, çok şey kaybettiklerini ifade ederek; ”Erzincan’da kışın özellikle insanların gelip görebileceği, hafta sonunu çocuğuyla, ailesiyle değerlendirebileceği en iyi alternatiflerden birisi Ergan Dağı kayak merkezidir. Onları mutlaka buraya bekliyoruz, Ergan Dağı Kayak Merkezini gördükten sonra inanıyorum ki burayı daha çok gelip ziyaret edeceklerdir.” Dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi