Erzincan şehirler arası bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak. 26 il ile yaklaşık 500 sporcu 14 – 15 yaş arası güreşçiler 24 – 25 Nisan tarihleri arasında Erzincan’da gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Türkiye gurup şampiyonasına katılmak üzere Erzincan’a gelecek.

Güreş İl Temsilcisi Mehmet Özsoy Erzincan’ın spor potansiyelini daha da artırmak için diğer spor dallarında da bu tip organizasyonların artırılması gerektiğini söyledi. Bu organizasyonların Erzincan esnafı için bulunmaz bir katkı sağladığını dile getiren Özsoy geçtiğimiz yıl da aynı gurup şampiyonasının Erzincan’da gerçekleştirildiğini kaydetti. Özsoy katkılarından dolayı organizasyonu maddi açıdan destekleyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erzincan Belediyesi’ne teşekkür etti.

Erzincan ve ilçelerinin başarısının her geçen gün arttığını belirten Özsoy Üzümlü Belediyesi sporcularının kendisi göreve geldikten sonra 2. Lige yükseldiğini, Tercan ve Çayırlı ilçelerinde de güreş kulüpleri vasıtasıyla güreş sporunu sevdirmeye yönelik çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

 

Editör: Doğu Gazetesi