Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) tarafından düzenlenen ‘Gazetecilik Başarı Ödülü Yarışması'nda gazetemiz ve İHA muhabiri Adem Küçükkaya ödül almaya hak kazandı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) tarafından düzenlenen ‘Gazetecilik Başarı Ödülü Yarışması'nda sonuçlar açıklandı. İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzincan Bölge Müdürlüğü yarışmada 4 dalda ödül almaya hak kazandı. Gazetemiz Muhabiri Adem Küçükkaya, Hasan Gizli Yerel Görüntü Dalı’nda ödül almaya hak kazandı.

DAGC Başkan Vekili Esat Bindesen'in başkanlığında İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, TRT Haber Müdürü Erdal Karabacak, Anadolu Ajansı Muhabiri Muhammet Mutaf ve Pusula Gazetesi Haber Müdürü İrfan Tarakçıoğlu’nun katıldığı jüri, Doğu Anadolu Bölgesi illerinden yarışmaya başvuran çok sayıda gazetecinin eserlerini değerlendirdi.

Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı, Bayburt, Muş ve Tunceli illeri ile ilçelerinde görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarından çok sayıda gazetecinin katıldığı yarışmada yaklaşık 200 başvuru değerlendirildi.

Değerlendirme sonucu 19 dalda yerel ve yaygın kategoride ödüle layık görülen eserler belirlendi. Bu arada her bir dala merhum gazetecilerin adı verilerek anıldı.

Yapılan değerlendirmede İHA Erzincan Bölge Müdürü Ahmet Akbuğa – (Hasan Gizli Yerel Görüntü Dalı), İHA Erzincan Muhabiri Emin Ferhat Sevilir ile Adem Küçükkaya (Hüseyin Uray Yaygın Görüntü Dalı) ve İHA Bayburt Muhabiri Öznur Demir (Abdulkadir Nişancı Yaygın Fotoğraf Dalı) kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

Editör: Doğu Gazetesi