Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve “iletişim Danışmanı Hüseyin Aslantürk’ ü n verdiği TYT-AYT Motivasyon Semineri “Hayallerimle Randevum Var” adlı programa katıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminere Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, öğretmenler, Temel Yeterlilik Testi( TYT) v e Alan Yerlilik Testleri (AYT) sınavına girecek öğrenciler ve veliler katıldı.

TYT ve AYT sınavlarına girecek öğrencilere hazırlık ve motivasyon amacıyla gerçekleşen seminerde eğitimci yazar ve TV program yapımcısı Hüseyin Arslantürk, sınav öncesi, çalışma, vazgeçmeme, dayanıklılık, gayret ve umut gibi konulara değindi. Seminerde konuşma yapan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, üniversiteye hazırlık dönemi, sınav süresince yapılması gerekenler ve hedefe ulaşma yolundaki motivasyon tekniklerinin öğrencilerle paylaşıldığı seminerin, sınav öncesinde öğrenciler üzerinde olumlu etkiler yaratacağını belirtti. Konuşmasına devam eden Rektör Levent, “ Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak bizler de hayallerine koşan öğrencilerimize sınav öncesi ve sonrası yapmaları gerekenler ve tercih konuları gibi birçok konuda yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. İnanıyoruz ki, hepsi hayallerini gerçekleştirecek ve topluma faydalı bireyler olacaklardır” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi