2 gün sürecek olan “Sigarayı Bırakın Hayatı Tadın” adlı program 10 Şubat Pazartesi günü saat 16.00’da Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı toplantı salonunda, 11 Şubat Salı günü ise saat 10.00’da Müftülük Konferans salonunda halka açık olarak yapılacak.
10-11 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan “Sigarayı Bırakın Hayatı Tadın” programına, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Teyfik Özlü, Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazmi Bilir, Tütün ve Bağımlılık Yapıcı Madde Mücadele Daire Başkanı Dr. Serdar Polat, Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Ofisi Doç. Dr. Toker Ergüder ve Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi Gögüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülin Erkmen Yıldırım konuşmacı olarak katılacaklar.
 Erzincan’da düzenlenecek olan program hakkında bilgiler veren Erzincan Halk Sağlığı Müdürü Mehmet Oğuz Çetin; “Erzincan Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak “Sigarayı Bırakın Hayatı Tadın” adı altında bir program icra ediyoruz. 10-11 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan programımız çok değerli hocalarımızın katılımlarıyla gerçekleştirilecek. Yapılacak olan programımızda sigaranın zararları ve tütün kullanımıyla mücadele konusunda bilgilendirmeler yapılacaktır. Yapılacak olan programımız tamamıyla halka yönelik olacaktır. Programımız iki gün sürecek ve birbirinden değerli hocalarımızın katılımlarıyla çok geniş kapsamlı olarak sigaranın zararları anlatılacaktır. Erzincan’da 10 Şubat Pazartesi günü saat 16.00’da Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı toplantı salonunda ve 11 Şubat Salı günü ise saat 10.00’da Müftülük Konferans salonunda yapacağımız programımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” diye konuştu.  
Editör: Doğu Gazetesi