"Candır Kitap Can, Hep Birlikte Okuyor Erzincan" projesi kapsamında Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi etkinliklere devam ediyor.

 Projenin diğer ayağı olan Online Yazar Söyleşileri ile Erzincanda ki  ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrenciler yazarlarla online platformda bir araya geliyor.

 Aynı zamanda yazarın önceden özel olarak isme imzalı kitabını öğrencilere ulaştırılmasını sağlanıyor. Bu çerçevede Yazar Nurdan Damla ile TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi,15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Tercan Şehit Recep Gündüz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri zoom platformu üzerinden "Rol Model Arayışında Örnek Şahsiyetler" 'adlı söyleşi ile bir araya gererek keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Söyleşiye Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Strateji Geliştirme Hizmetleri ve Arge Birimi Şube Müdürü Sayın Hüseyin Erol, Okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Söyleşi Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ün açılış konuşması ile başladı. Daha sonra söyleşi ARGE birimi öğretmenlerinden Kübra Tuğçe Bingöl'ün koordinatörlüğünde devam etmiş olup son kısımda da yazarımız öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Editör: Doğu Gazetesi