Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları'nın 10. yılı, Erzincan’da coşkulu bir atmosferde başladı. İl finalleri kapsamında düzenlenen ilk etkinlik bilgi yarışması oldu. Lise ve üniversite düzeyindeki gençlerin katıldığı yarışmada, bilgi ve zekâ dolu dakikalar yaşandı.

Erzincan'da hafta sonu iki mevsim bir arda olacak Erzincan'da hafta sonu iki mevsim bir arda olacak

Erzincan Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte gençler, tarih, kültür, sanat ve genel kültür konularında yöneltilen sorulara doğru yanıtlar vererek birincilik için ter döktü. 

Etkinliğe ilişkin konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, "Bu yarışmalar gençlerimizin hem bilgi birikimini hem de özgüvenini artırıyor. Kültürel mirasımızı genç nesillere aktarmada önemli bir köprü oluyor" ifadelerini kullandı.

Editör: Adem Küçükkaya