Fakir Robert Rs 770 Akıllı Robot Süpürge akıllı lazer navigasyon sistemiyle detaylı bir şekilde evi tarayarak, haritalıyor ve hafızasına kaydediyor.

Cep telefonunu yenileyecekler için son çıkan android telefon önerileri Cep telefonunu yenileyecekler için son çıkan android telefon önerileri

Çoklu haritalama sistemiyle 3 farklı haritayı kaydediyor. İstenilen zamanda istenilen odayı temizliyor.

27 adet yüksek hassasiyetli sensörü bulunuyor. Wİ-Fİ akıllı uygulaması sayesinde uzaktan dahi kontrol edilebilme imkanı sunuyor.

4000 PA emiş gücü bulanan süpürge temizlikte yüksek bir performans sunuyor. Ayrıca farklı zeminler için 4 farklı emiş ve 3 farklı silme ayarı bulunuyor.

Halı üzerinde emiş gücünü otomatik olarak artırıyor ve temizliği daha detaylı hale getiriyor.

Tek seferde maksimim 120 metre kare alanı temizleyebiliyor.

Türkçe sesli uyar sistemiyle anlık bildirimler sesli ve ışıklı uyarı gönderiyor. Böylece temizliği daha konforlu hale getiriyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Fakir Robert Rs 770 Akıllı Robot Süpürge J 960X960

  • Operasyon Süresi: 150 Dakika
  • Ses Gücü Seviyesi: 68 dB
  • Şarj Süresi: 4 -5 saat
  • Toz Kapasitesi: 450 ml
  • Batarya Gücü: 5200 mAh Li -ion
  • Su Haznesi: 250 ml
  • Kullanım Alanları: Düz Zemin, Sert Zemin, Halı
  • Toz Kapasitesi: 450 ml
  • Filtreler: H.E.P.A Filtre

GERÇAK KULLANICI YORUMLARI

“Çok memnun kaldım çekim gücü harika. Sarj istasyonunu kolayca bulabiliyor iyiki almışım 😊Her eve lazım.” 

“Ürün hızlıca kargoya verildi sağlam paketlenmişti. Sorunsuz teslim aldım. kurulum için Müşteri hizmetleri ile irtibata geçip ilçede oturduğumuz için online kurulum yapıp garantiyi başlattık. haritalandırıp kullanmaya başladım. Uygulama oldukça kolay her şeyi yönetebiliyorsunuz. Çekim gücü çok güzel 4000 pa zaten. Girebildiği her yeri çok güzel süpürüyor. Alın aldırın. Büyük rahatlık.”

“Bayıldım her gün çalıştırıyorum evde hiç toz kalmadı birkaç kere haritayı yeniledikten sonra rayına oturdu kesinlikle tavsiye edilir. Tanıtım için aradım ve hiç sorunsuz gelip yardımcı oldular.”

“Fakir RS770 robot süpürge olumsuz yorumların hiçbirini hak etmiyor. Emiş gücü çok iyi, dubleks evimde kullanıyorum 3 farklı katta haritalama yapabiliyor, işini bitirince yerini sorunsuz bulabiliyor. Almadan önce olumsuz yorumlar biraz korkutmuştu ama alakası yok. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. İstediğim bölgeyi seçiyorum gidip temizliyor. Parasını hak ediyor.

“Çok iyi bir süpürge ev süpürme derdinden kurtuldum resmen öyle güzel temizliyor ki ayda bir dip köşe yapıyorum. Keşke çok daha önce alsaymışım.”

“Ürünü neredeyse 15 gündür kullanıyorum evet arada harita silme sıkıntısı oluyor ama harita sildiyse kesinlikle siz yanlış bir sey yapmışsınızdır. El ile müdahale, yolda hali oyuncak gibi eşyalar yüzünden takılı kalma, istasyonun yerini değiştirmek gibi şeyler olduğu takdirde maalesef kafası karışıyor ve siliniyor. Ben sorun etmiyorum nasıl olsa her seferinde tüm evi süpürüyor o arada yeniden haritasını oluşturuyor. Çekim gücü şarj dayanıklılığı ve parçaları benim için tatmin edici gayet memnunum. Her gün bir ya da iki kez tüm evi süpürüyor haftada 1 yada 2 kez hem silme hem süpürme yapıyorum halıları kaldırıp gayet memnunum kendime yaptığım en büyük iyilik.”

Editör: Mücahit Özdemir