Bingöl”de düzenlenen Bölgesel Lig Müsabakalarında rakiplerini yenen Erzincanlı filenin sultanları 2. Lige adını yazdırarak hedefe ulaştı.

Bingöl Merkez Karşıyaka Spor Salonunda rakipleriyle karşı karşıya gelen Ulalar Kadın Voleybol Takımı;

Lice Gençlikspor’u 3-1,

Sivas Yurdum Gençliksporu 3-1

Badmintonda Türkiye şampiyonluğu geldi Badmintonda Türkiye şampiyonluğu geldi

Sivas Çimentospor’u 3-0,

Smart Holding Çayeli Spor’u 3-1’lik skorla mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı.

Erzincan Ulalarspor Kadın Voleybol Takımı sorumlusu Metin Öğütçü, kazanılan galibiyetli ilgili yaptığı açıklamada “Bayan voleybol takımımız 2023 yılında kuruldu ve ilk senesinde büyük bir başarıya imza atarak önce eleme maçları sonra play off müsabakalarında yenilgi almadan 2. Lige yükselme başarısı göstermiştir. Hedefimiz öncelikle 1. lig ve sonrasında sultanlar ligi olacaktır. Faaliyet gösterdiğimiz branşlarda esas olarak yeni sporcular yetiştirmek orta öğretim ve lise döneminde yetenekli olan gençlerimize kariyer anlamında yol gösterecek hedef takim olmak şehrimizin sosyal hayatına katkıda bulunmak bu anlamda potansiyeli yüksek olan şehrimizi bir spor şehri haline getirmek.” İfadelerini kullandı. Bunun yanı sıra geçen seneki verilerden 9 veya 10 takımla grupta mücadele edeceklerini söyleyen Öğütçü takımların Erzincan’da  misafir edilmesi hem salon sporlarında hem de şehrin sosyal hayatına değer katacağını vurguladı.

Ulalarspor’un Başkanı Ferhat Murat Polat ise “Profesyonel lige çıkma başarısı gösteren, Antrenörlerimiz ve sporcularımızı yürekten tebrik ediyor,  2. Lig'de başarı diliyorum. Şehrimize bu şampiyonluk hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Editör: Sena ERDOĞAN