Türk Hava Kurumu Erzincan Şube Saymanı Rıdvan Geçim, yeniden yapılanan THK Erzincan Genç Kanatlar Kulübü hakkında yaptığı açıklamasında; “Erzincan Genç Kanatlar kulübümüzü bu yıl Erzincan Üniversitesi Sivil Havacılık bölümü öğrencilerinden yeniden yapılandırdık. Genç kanatlarımız Türk Hava Kurumu Erzincan Şube Başkanlığımız bünyesinde faaliyetlerini gerçekleştirecekler. Üniversite, lise, ortaokul ve ilkokullarda havacılık faaliyetlerini tanıtacak, kurumumuzun çalışmalarını anlatacaklar. Ücretsiz havacılık kurslarımızdan ilimizde ki gençlerimizi bilgilendirecekler. Kötü alışkanlıklarla yüz yüze kalan gençlerimizi havacılığa yönlendirerek onları havacılığa bağımlı yapacağız. Uyuşturucudan uzak bir nesil için çalışan kurumumuz genç kanatlarımızın desteğiyle daha da etkili bir çalışma sergilemektedir. Bu kapsamda ben yeniden yapılandırdığımız genç kanatlarımıza faaliyetlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Türk Hava Kurumu Erzincan Genç Kanatlar Kulübü’nün 2018 yılı yapılanması sonucu oluşan yönetim ise şöyle; “Genç Kanatlar Lideri Musab Yılmaz, Havacılık Kolu Başkanı Zeynep Aslan, Gelişme ve Proje Kolu Başkanı Musa Divrik, Haberleşme Kolu Başkanı Melike Yalçın, Üye Takip ve Kayıt Kolu Başkanı Pınar Alkan, Sosyal İşler Kolu Başkanı Destegül Atalmış, Protokol Kolu Başkanı Esra Kılınç”

Türk Hava Kurumu Erzincan Genç Kanatlar Kulübü üyeleri ise; “Sena Avcı, Ayşenur Özer, Enes Furkan Tezcaner, Esra Gül, Batuhan Bahçebaşı, Esra Arsan, Ceren İlgen, Kübra Mecan, Şeyda Nur Güler, Hümeyra Başol, Ahmet Bakartepe”

Editör: Doğu Gazetesi