Düzenledikleri tiyatro etkinliği ile ilgili konuşan öğretmen İpek Koç: “Ben İpek Koç, Bahçelievler Anaokulunun müdür yardımcısıyım. Yaklaşık 4 yıldır okulumuzda kendi tiyatromuzu kendimiz oynuyoruz. Daha önceden dışarıdan gelen arkadaşlardan gördüğümüz bazı eksiklikleri tamamlamak adına, çocukların seviyelerine daha uygun olacağını düşündüğümüz için biz kendi okulumuzda kendi öğretmen kadromuzla beraber oyunları önceden seçip kadromuzu oluşturup bu oyunları oynamaya başladık” dedi.

Öğretmen Meryem Kirancı Yıldız açıklamasında: “Bahçelievler Anaokulunda 8 yıldır çalışıyorum. 4 yıldır tiyatro oynuyoruz arkadaşlarımızla beraber. Hem eğitici hem öğretici, çocuklara öğretirken, eğlendirirken bizde onlarla beraber eğleniyoruz” dedi.

Öğrenciler ise açıklamalarında; “Öğretmenlerimize çok güldük. Çünkü onlar tiyatro yaptığı için bizde sürekli eğleniyoruz. Öğretmenlerimizin kıyafetleri çok komikti. Çok güldük.”, “ Tiyatro çok güzeldi çok güldük” , “Annemde bu okulda öğretmenlik yapıyor. Bugün annemde kedi oldu. Çok güzeldi çok güldüm yani” , “Öğretmenlerimizin oynadığı tiyatro çok güzeldi” dediler.

Editör: Doğu Gazetesi