Operasyon sonucunda dışarıdan fabrika gibi lanse edilen mekanın iklimlendirme yöntemi kullanılarak uyuşturucu üretilen bir seraya dönüştürüldüğü fark edildi. O kareler sosyal medyada paylaşıldığı anda büyük ses getirdi.

Tekirdağ Jandarması yine iş başındaydı. Süleymanpaşa Nusratlı Mahallesi'nde gerçekleştirilen fabrika operasyonu akıllara durgunluk verdi. Dışarıdan bakıldığından bir tekstil fabrikasını andıran bu koca yapı yapılan operasyon sonrası içerideki asıl gerçekliği öne çıkardı.

Gizli Odalarda Tonlarca Kenevir ve Esrar Yakalandı!

Fabrikada makine ve tekstil malzemeleri yerine gizli odalara saklanmış iklimlendirme yöntemi ile büyütülen 889 kök kenevir ile 4 kilo 550 gram esrara rastlandı. Onlarca teçhizat malzemesi de ele geçirildi.

Banyo küfü nasıl temizlenir? Banyo küfü nasıl temizlenir?

İnceleme tamamlanırken fabrikanın sahibi olduğu ve bu işlerin başında olduğu tespit edilen şahsın 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 8 adet fişeği de ele geçirildi.

Adli Süreç Başladı!

Fabrikada bekçi olarak çalışmasını sürdüren Y.K. isimli şahıs jandarmadaki ilk incelemenin ardından adli makamlara sevk edildi. Konuyla ilgili araştırmalar sürerken iklimlendirme yöntemi kullanılarak yapılan uyuşturucu serasının görüntüleri şaşkına çevirdi.

Editör: Doğu Gazetesi