Erzincan Milletvekili Karaman, ”AK Parti olarak bizler siyasetin merkezine milli iradeyi, ülkeye ve millete hizmet aşkını koymuş bir partiyiz. Başarılı bir seçim sürecini geride bıraktık. Milletimizin, Erzincanlı hemşerilerimizin destekleriyle yeniden Erzincan milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Erzincan için çalışacağız. Oy versin veya vermesin tüm Erzincanlı hemşehrilerimin milletvekili olacağım” şeklinde konuştu.

AK Parti olarak millet iradesi dışında hiçbir güç tanımamış, milletin çizdiği istikametten ayrılmamış tecelli eden bu iradeye büyük saygı duyuyoruz, diyen Karaman, “14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri aziz milletimizin basiret ve ferasetiyle demokrasimize yakışır bir biçimde gerçekleşmiştir. Kazanan Türk demokrasisi ve milletimiz olmuştur. Milletimiz, 27 milyondan fazla oy ve yüzde 52,18’lik oranla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a büyük teveccüh göstermiş, Cumhur İttifakı'nı da meclis çoğunluğunu alacak biçimde TBMM'ye göndermiştir.” ifadelerini kullandı. 

Ülke bizden hizmet bekliyor, icraat bekliyor

2002'den bu yana sadece hizmet siyaseti, eser siyaseti ve kardeşlik siyaseti yaptıklarını belirten Karaman,  “Sadece proje geliştirir, eser üretir, gönül siyaseti, gönüllüler kazanma siyaseti yaparız. Yatırımlarla şehirlerimizi ve ülkemizi büyütmekten geri durmayız. Çünkü biz mensubu ve hizmetkârı olduğumuz bu millet için varız. Hiçbir ayrım yapmadan 85 milyona hizmet etmek için varız. Şimdiye kadar bizlere sahip çıkıp, gerektiğinde bu uğurda tanklara meydan okuyan milletimize şükran borcumuzu ancak daha fazla çalışarak ödeyebiliriz. Ülke bizden hizmet bekliyor, icraat bekliyor. Bizim sevgimiz de, mücadelemiz de aziz milletimiz içindir. Biz kendi adımıza kimseyle kavga etmeyiz. Milletimiz söz konusu olduğunda da kimseyi tanımayız. Canımızı dişimize takarak sevdalısı olduğumuz milletimiz için koşturmayı görev biliriz.” dedi.

Erzincan'da otomobil yangını (VİDEO) Erzincan'da otomobil yangını (VİDEO)

Konuşmasına devam eden Karaman, şunları söyledi;
“Son 21 yılda her alanda Türkiye Yüzyılı'nın altyapısını kurduk, hazırlıklarını tamamladık. Şimdi ise daha güçlü yarınlara adım atmaya hazır bir Türkiye var. Bizlere destek veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza kapımız açıktır. Biz bölmeye değil, birleştirmeye varız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başta Erzincan olmak üzere ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. 

Her zaman bizden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım’a, AK Parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.” 
 

Editör: Sena ERDOĞAN