Kemaliye Belediye Başkanı Erdem Atmaca, kültürü, tarihi ve özgün mimarisiyle öne çıkan Kemaliye’nin gelişimi için İstanbul’un köklü ilçelerinden Fatih Belediyesi ile iş birliği yolunda önemli bir adım attıklarını açıkladı. Başkan Atmaca, iki belediye arasında kurulacak iş birliğinin Kemaliye’nin geleceği açısından stratejik bir değer taşıdığını ifade etti.

Fatih Belediyesinin sahip olduğu imkân ve kurumsal tecrübelerden ilçeleri adına en verimli şekilde faydalanmayı hedeflediklerini belirten Atmaca, bu sürecin Kemaliye’nin sosyal, kültürel ve yerel yönetim kapasitesine yeni bir ivme kazandıracağına inandığını vurguladı.

Gerçekleştirilen temas kapsamında Fatih Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ergün Turan ile bir araya geldiklerini aktaran Başkan Atmaca, nazik kabulleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla Başkan Turan’a teşekkür etti. Atmaca ayrıca Fatih Belediye Meclis Üyesi ve Kemaliyeli hemşehrileri Cebrail Uludağ’a da sürece sunduğu katkılar için teşekkürlerini iletti.

Kemaliye için çalışmayı kararlılıkla sürdürdüklerini dile getiren Erdem Atmaca, ilçenin geleceğine değer katacak iş birlikleri ve projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Kemaliye ile Fatih Belediyesi arasında atılan bu adımın, önümüzdeki dönemde somut projelerle hayata geçirilmesi bekleniyor.

Muhabir: Merve Kiraz