CHP Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu resim yarışmasında dereceye giren çocuklarla buluşan CHP milletvekili adayı Mustafa Sarıgül seçim arabasından vatandaşa seslenerek 6 Mayısta Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisinin genel başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erzincanlı vatandaşlarla buluşacağını ifade etti.

 CHP İl Binasının önünde çocuklara hediye veren ve fotoğraf çektiren Sarıgül’e vatandaşın ilgisi yoğun oldu.  Sarıgül yaptığı konuşmada “Resim hayal kurmaktır, resim doğadır, çevredir, annedir, babadır, anneannedir, babaannedir. Ama resim her şeyden önce Erzincan’ın güzellikleridir, dağlarıdır, ovalarıdır, nehirleridir, ırmaklarıdır. Resim çizen yarışmaya katılan bu evlatlarımızı not alıyoruz haziranın ilk haftası Ankara’da TBMM’ de ağırlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Sınavlara hazırlanan öğrencilere hitap eden Sarıgül, perşembe günü öğrencilerle buluşacağını söyleyerek 3 öğrenciyi kura çekimi ile İstanbul’da oynanacak Fenerbahçe, Galatasaray maçına götüreceğini söyledi. Ardından programına devam etti.

ABD’nin İsrail ordusundaki bazı birimlere yaptırım uygulayacağı iddia edildi ABD’nin İsrail ordusundaki bazı birimlere yaptırım uygulayacağı iddia edildi

Editör: Sena ERDOĞAN