Erzincan’da gençlerin doğayla iç içe, sosyal sorumluluk bilinciyle bir araya geleceği “Köyümde Üç Gün” projesi için geri sayım başladı. 18-19-20 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinlik, AFAD koordinasyonunda Yaylabaşı, Mollaköy ve Çağlayan köylerinde kamp formatında düzenlenecek.
Kamp boyunca öğrenciler çeşitli etkinliklerle hem eğlenme hem de sorumluluk alma fırsatı bulacak. Katılımcılar, AFAD destekli özel kamp alanlarında ilaçlanmış çadırlarda konaklayacak. Kamp yerleşim planı ise cinsiyet ayrımına göre belirlendi: Erkek öğrenciler Yaylabaşı ve Mollaköy köylerinde, kız öğrenciler ise Çağlayan köyünde kamp yapacak.
Proje, doğayla temas kurmanın yanı sıra gençlerde dayanışma, liderlik ve topluluk bilinci gibi değerleri güçlendirmeyi amaçlıyor. Katılım sağlamak isteyen öğrenciler, ROTA ERZİNCAN mobil uygulaması üzerinden “Etkinlikler” sekmesinden başvurularını gerçekleştirebiliyor.
Doğayla uyum içinde geçecek bu üç gün, gençlerin hem kendilerini hem de çevrelerini keşfetmeleri için eşsiz bir fırsat sunuyor. Kamp için hazırlıklar sürerken, Erzincanlı gençler sabırsızlıkla bu özel etkinliği bekliyor.





