Yİ-ÜFE yıllık %55,66 arttı, aylık %3,60 arttı Yİ-ÜFE yıllık %55,66 arttı, aylık %3,60 arttı

Kredi kartı başvurusuna aidatsız kullanım fırsatı sunan Enpara faizsiz ve ücretsiz olarak yapılacak her harcamayı taksitlendirme fırsatı da sunuyor. QNB Finansbank anlaşmalı tüm işyerlerinden yapılacak taksitle harcamalar Enpara kredi kartı ile ucuza geliyor.

Her ay 3 farklı harcama için 9.000 TL aşılmadığında faizsiz ve ek ücret ödemeden sonradan taksitlendirme yapılabiliyor.

Enpara Kredi Kartının Avantajları Nedir?

Avantajlı kredi kampanyaları ile de öne çıkan Enpara internet alışverişini güvenilir ortamda yapabilmeyi sağlıyor. Kredi kartına aylık sabit limit tanımlama istendiğinde kartı internet alışverişine kapatma ya da ek sanal kart oluşturma fırsatı sunan Enpara nakit avans kullanımına düşük faiz kampanyası da uyguluyor.

Enpara ile Avantajlı Alışveriş Nasıl Yapılır?

Acil nakit ihtiyacı olanlar 12 aylık vadelerle geri ödenebilen taksitli nakit avans seçeneğini ilk başvuruya özel faizsiz olarak değerlendirebilir. Enpara'nın kredi kartı kullanıcısına sunduğu tüm avantajlar online başvuru ile aktif hale getirilebilir.

Mobil uygulama üzerinden yapılacak görüntülü görüşme ile başlatılacak ön başvuru süreci sonrası kredi kartı teslimatı tamamlanabilir. İstendiğinde kartın limiti arttırılabilir.

Editör: Doğu Gazetesi