Erzincan Engelsiz Cafe’de düzenlenen etkinlikte Mehmetçik Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri ile Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bulunan engelliler bir araya geldiler. Birlikte çok iyi vakit geçiren öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Mehmetçik Ortaokulu öğretmenlerinden Fatma Sağıroğlu, düzenledikleri etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunarak, öğrencilerinin engellilere karşı daha duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla böyle bir program tertip ettiklerini söyledi.

Sağıroğlu açıklamasında; “Engelsiz Cafe’de, Engelsiz Yaşam Derneği için bağışta bulunmak adına burada pasta, börek gibi yiyeceklerimizin satışını yapıyoruz. Yaptığımız satıştan elde ettiğimiz geliri de Engelsiz Cafe’ye bağış olarak vereceğiz. Engelsiz Yaşam Merkezi’nden öğrencilerimiz gelerek öğrencilerimiz ile güzel vakit geçirdiler. Bu etkinliğimizde amaç hem öğrencilerimizin hem de vatandaşlarımızın engellilere karşı duyarlılığı arttırmaktır” dedi.

Daha sonra Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri kendi emekleri ile yaptıkları yiyecekleri sergileyerek, Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ile mutluluklarını paylaştılar.
Editör: Doğu Gazetesi