Erzincan Organize Sanayi bölgesini ilgilendiren projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve gündemdeki konularla ilgili kararlar almak üzere, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Temmuz ayı olağan yönetim kurulu toplantısı Vali Ali Arslantaş’ın başkanlığında Milletvekili Sebahattin Karakelle, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak, OSB Müdürü Resul Yeşilbaş ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Erzincan Organize Sanayi bölgesini ilgilendiren projeler ve gündemdeki konularla ilgili kararlar alınmak üzere, Erzincan OSB’nin faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü.

Düzenlenen toplantıda Vali Ali Arslantaş, Erzincan'ın sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleriyle Türkiye'nin önde gelen illeri arasına girmeye aday olduğunu ve sanayi kenti olma yolunda hızla ilerlediğini ifade etti. Erzincan OSB'nin faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Editör: Doğu Gazetesi