Haber:Merve KİRAZ

Güzel Sanatlar Fakültesi binasında gerçekleşen kahvaltı programına Erzincan Bİnali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Mehmet Kavukçu, Güzel Sanatlar Fakültesi Yönetim Kurulu, dekanlar, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen kahvaltı programında öğrenciler ile bir araya gelen Erzincan Bİnali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, öğrencilerin çeşitli konularda görüş ve önerilerini dinledi. Öğrencilerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade den Rektör Levent, Üniversite olarak öğrenci merkez anlayışı ile hareket ettiklerini, bu nedenle öğrencilerle sık sık bir araya gelmeye önem gösterdiklerini dile getirdi. Rektör Levent, böyle bir organizasyonu gerçekleşmesinde emeği geçen fakülte yönetimine teşekkürlerini iletti.

Ramazan Çimen ve Kenan Öz son yolculuklarına uğurlandı Ramazan Çimen ve Kenan Öz son yolculuklarına uğurlandı

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Mehmet Kavukcu, öğrencilerin eğitim ve öğretime hazırlamanın dışında birbirleriyle ve hocaları ile kaynaşmaları için fakülte olarak kahvaltı programları düzenlediklerini ifade ederek, katılımlarından dolayı üniversite üst yönetimine teşekkürlerini sundu.

Öğrenciler de kahvaltı programı vesilesiyle Rektör Levent, üst yönetim ve fakülte hocaları ile bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin bir parçası olmaktan duydukları mutluluklarını dile getirdi.

Editör: Doğu Gazetesi