Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi; “Evlatlarının kahramanı olan babalar tecrübeleriyle bizleri aydınlatan, koruyan ve geleceğe hazırlayan ailenin iki temel unsurundan biridir.

Sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulması ailede başlar; aile değerlerimizin korunmasında, sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurularak kuşaktan kuşağa aktarılmasında anne ve baba çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Zor günlerde mücadeleyi, güzel günlerde paylaşmayı öğreten, çocuklarının geleceklerini güvence altına alabilmek için her türlü fedakârlığı gösteren babalarımızın amacı evlatlarının vatana, millete hayırlı bir birey olduklarını görebilmektir.

Üzerimizde hakları ödenemeyecek kadar çok olan babalarımızın emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak onlar için en büyük mükâfattır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta evlatlarını vatanımız için feda eden şehitlerimizin kıymetli babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.”

Editör: Doğu Gazetesi