ABD’den İran’a “Gemiyi derhal serbest bırakın” çağrısı ABD’den İran’a “Gemiyi derhal serbest bırakın” çağrısı

15 Mayıs tarihindeki seçimler öncesi tüm adaylar sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. CHP'nin ilk sıra adayı Mustafa Sarıgül Erzincan'ın Sorunlarının tümünü bildiğini belirterek yapacaklarını anlattı. Tarım ve hayvancılık kalmadığı için ilçelerden, köylerden Erzincan merkez yoğun göç aldığını belirten Sarıgül,  Herkese yetecek Erzincan için, büyük şehirlere göçü engelleyen Erzincan için halk ile el ele çalışacaklarını belirtti. Alt yapı yatırımlarının yetersiz kaldığını belirten Mustafa Sarıgül, iş sahası açacak yatırımların Erzincan için eksik olduğunu, Erzincan'a özel sektörün gelmesinin önündeki tüm engellerin kaldırılacağını kaydetti.

DEVLET ÖZEL SEKTÖRE ÖNCÜLÜK YAPACAK VE YOL GÖSTERECEK

CHP'nin ilk sıra adayı Mustafa Sarıgül, "Erzincan yeni kurulacak olan özel ekonomi bölgesi içinde yer alacak. Erzincan, tarım ve hayvancılık merkezi olacak. Yatırımcılara her türlü destek vereceğiz. Organize sanayi bölgesi canlanacak. Zaten mevcut olan turizm potansiyelini tetikleyerek memkeleketimin daha iyi bir yere gelmesi için çaba sarfedeceğim. Bu adımlarla tarımda, sanayide, turizmde gözlemlenen canlanma, Erzincan’ı da cazibe merkezi yapacaktır. Yoksulluğun kökünü kazıyana kadar, evlerde işsiz evladımız kalmayana kadar çalışacağız. Esnafın, iş adamının, çiftçinin, besicinin daha çok üretmesini ve kazanmasını sağlayacağız.
Bir süre sonra gurbetteki hemşerilerimiz buraya dönecekler ve bu toprakların güzelliklerini yaşayacaklar." dedi. 

ERZİNCAN MESUT İNSANLAR MEMLEKETİ OLACAK

Herkesin aş sahibi, iş sahibi, ev sahibi olduğu bir Erzincan esnafın para kazandığı bir Erzincan, Çiftçinin cebinin para gördüğü bir Erzincan hayat ettiğini belirten Mustafa Sarıgül,  "Emeklilerin huzur içinde yaşadığı bir Erzincan, Fakirleşen değil zenginleşen bir Erzincan, Küçülen değil büyüyen bir Erzincan, Varlıklı, huzurlu, bereketli bir Erzincan için bize destek verin." dedi. 

Editör: Mücahit Özdemir