Tercan Kaymakamlığı ve Tercan Belediye Başkanlığınca düzenlenen “2022 Yılı Tercan Kaymakamlığı Futbol Turnuvası” oynanan final maçı ile son buldu.

Tercan kapalı halı sahada yapılan grup maçları ve devamındaki çeyrek final ve yarı final maçları sonucunda finale kalmayı başaran Yollarüstü Jandarma Spor ile Tercan Esnaf Spor takımı finalde karşılaştı. Maç sonucu Tercan Esnaf Spor karşılaşmada galip gelerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçına Tercan Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Belediye Başkanı Lokman Gültekin, İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Emre Çapan, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Aykırı, Tercan Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Doğu Dilan Hazar, diğer kamu kurum çalışanları ve çok sayıda sporsever vatandaşlar katıldı.

Müsabaka sonucunda kupa ve madalya töreni gerçekleştirilirken turnuva 3.’sü olan Tercan Emniyet Spor takımına kupa ve madalyasını İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Emre Çapan, Turnuva 2.’si olan Yollarüstü Jandarma Spor takımına kupa ve madalyasını Belediye Başkanı Lokman Gültekin, turnuva 1.’si olan Tercan Esnaf Spor takımına kupa ve madalyasını Kaymakam Musa Kazım Çelik takdim etti.

Kaymakam Musa Kazım Çelik, turnuva hakemleri ve turnuvanın düzenlenme aşaması dahil olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek plaket takdim etti ve takımları bir kez daha tebrik etti.

Editör: Doğu Gazetesi