Karakelle mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kanuni’nin  ‘halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’, sözünden anlaşılacağı gibi dünyadaki en değerli şeyin, en güzel mutluluğun sağlık olduğu açıkça görülüyor.

İşte tam da bu sebepten ötürü hekimlik mesleğinin saygı duyulması gereken bir yanı vardır. Her meslek saygıyı sonuna kadar hak eder, ama tüm bu meslekler içinde hekimlerimizin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi vardır.

Hekimlerimiz doğrudan insan hayatına, doğrudan insan hayatına dokunan, şifaya aracılık eden insanlardır; bunun için hekimlik mesleğinin bizim medeniyetimizde ve kültürümüzde farklı bir konumu vardır.,

            İnsanlık geliştikçe Tıp’ta gelişmeye devam edecektir. İnsan hayatı ne kadar  değerliyse, insanı yaşatmak adına yapılan çalışmaları yapan hekimlerimiz de  o oranda değerlidir. Onların büyük özveriyle insan ve Toplum sağlığı için çalıştıklarını biliyoruz.

Çağın gelişmelerini yakından takip eden ve sürekli kendini yenileyen doktorlarımız , gelişen dünya ile birlikte  oluşan olumsuz sağlık problemlerine çare üretmektedirler.

Sağlıklı bir hayat  insanların her zaman vazgeçilmezleri arasındadır. Bu bağlamda son zamanlarda ülkemizde sağlık hizmetleri alanında büyük mesafeler katedilmiştir. Yapılan ve yapılacak  yatırımlar sağlık hizmetlerini ve çalışmalarını daha rahat bir fiziki yapılandırmaya ve sosyal ortama taşıyacaktır.

AK Parti olarak, sağlık alanında, köhne sistemi değiştirip ülkemizin her köşesindeki vatandaşımızın aynı kalitede hizmet almasını sağlayacak bir sağlık sistemini kurmak için çok çaba sarf ettik.

.  Sağlık alanındaki sorunları birer birer çözüyor ve bu alanda ülkemizin standartlarını her yıl daha da yükseltiyoruz.

            Sağlık çalışanlarımızın, insan ve insan hayatına saygı anlamına geldiğine inandığımız Tıp Bayramlarını kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.”

Editör: Doğu Gazetesi