Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, birim amirleriyle birlikte TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Ramazan ayının manevi atmosferinde öğrencilerle aynı sofrayı paylaşan Vali Aydoğdu, gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Programda öğrencilerle yakından ilgilenen Aydoğdu, bir süre hasbihâl ederek onların talep, görüş ve sorunlarını dinledi.

Vali Aydoğdu konuşmasında, devletin tüm imkânlarıyla her zaman öğrencilerin yanında olduğunu vurgulayarak, eğitimin yalnızca akademik başarıdan ibaret olmadığını ifade etti. Gençlerin milli ve manevi değerlerle donanmasının da büyük önem taşıdığını belirten Aydoğdu, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

İftar programı, yapılan duaların ardından sona erdi.

Muhabir: Adem Küçükkaya