Yeniden Refah Partisi Üzümlü İlçe 2. Olağan Kongresi Yaşattin Türkeri Başkanlığında Tek liste halinde yapıldı.

Üzümlü Öğretmen Evi toplantı salonunda yapılan kongreye MKYK Üyesi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Sivas İl Başkanı Cemil Laçinel, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi İl Sorumlusu Mehmet Tan, Erzurum İl Başkanı Süleyman Selimoğlu, Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas, Erzincan İl Başkanı Emrah Bayındır, ilçe başkanları, ilçe dernek başkanları, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Yeniden Refah partisi Üzümlü İlçe 2. Olağan Kongresinde İlçe Başkanı Yaşattin Türkeri yaptığı konuşmada kongreye katılım sağlayan partiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine teşekkür ederek; “Ülke olarak bugün bazı sorunlar yaşadığımız muhakkak. Bu sorunların aşılması Yeniden Refah Partisi kadrolarımızın da olduğu kolektif yani birlikte çalışmayla mümkün olduğunu inanıyoruz. Ülkemizin ve ilimizin istisna ilçelerinden olan İlçemiz Üzümlünün yaşadığı çeşitli sorunların varlığı biliniyor. Erzincan'da ve Üzümlü'de sosyal, kültürel ve ekonomik olarak gelişimi ancak tüm kesimlerin, burada bizleri kongremize katılarak onurlandıran temsilcilerin birlikte hareket etmesiyle mümkün olacağına inanıyoruz. O nedenle birlikte çalışmanın yollarını usanmadan arayacağız.” diyerek kongreye katılan il dışından ve ilçelerden kongreye katılan siyasi partilerin ve sivil toplum temsilcilerine teşekkür etti.

Tek liste halinde yapılan 2. Olağan kongrede Yaşattin Türkeri Başkanlığındaki Üzümlü Yeniden Refah Partisi yönetimi yapılan seçimler ardından oluştu.

Editör: Doğu Gazetesi