Son olarak ortaya atılan iddiaya göre Ak Parti Erzincan’da belediye başkanlığı için aday çıkarmayacak. Diyorum ya bu bir iddia.

Gerçek ise sadece MHP lideri ile Ak Parti lideri arasında geçtiğimiz hafta içi yapılan görüşmede saklı.

O görüşmede Erzincan'ın pazarlık konusu edilip edilmediği, kısacası Erzincan'da Belediye başkanı adayının kim olacağını en azından Erzincan'da kimse tarafından bilinmiyor. Bu iddialar ise vatandaşın kafasında aslında netleşmiş olan isme gölge düşürüyor.

Ak Parti’nin Erzincan’da belediye başkanı adayı göstermeyeceği yönündeki iddiaların gerçekleşebilirliği, doğru veya yanlış olduğu şimdilik belirsiz.

                     KİMSENİN HABERİ YOK

Ak Parti yönetimi ile ve MHP yönetimine ile konu ile ilgili bilgi sorduk. Ak Parti ve MHP yönetimi konudan bihaber olduklarını belirtiyor. Yazılanlar iddianın ilerisine gitmiyor. İddianın belli bir kaynağa dayandırılmamış olması kafalardaki soru işaretini büyütüyor..

Medyada son günlerde yapılan haberlerde Ak Parti ile MHP arasındaki jestleşme hareketi çerçevesinde Erzincan’dan da Ak Parti’nin belediye başkan adayı göstermeyeceği iddiaları ortaya atılmıştı. Ak Parti Genel merkezi tarafından geçtiğimiz hafta yapılan açıklamalarda bazı illerden aday gösterilmeyeceğine değinilmişti. Ancak bu açıklamalarda Erzincan’ın ismi hiç geçmemişti.

bize gerekli olan şey sadece zaman zaman zaman zaman zaman zaman...