14 Mayıs 2023 pazar  Anneler Günü hediyeler ve sevgi dolu sözlerle kutlanacak. Anneler Günü, besleyip büyüttükleri evlatlarını her koşulda seven, onların mutluluğu için her şeylerini feda etmeye hazır olan anneler için bu sene de önemli bir boyut taşıyor. 

Annesine hediye almak, güzel mesaj atarak Anneler Günü'nü kutlamak isteyenlerin gündeminde ise ne hediye alsam sorusu var. Doğu gazetesi olarak bizlerde sizler için e-ticaret sitelerinin alternatif paketlerini derledik, kolay ulaşım imkânı sunduk.

E-ticaret platformu Trendyol, Anneler Günü’nde anneleri ve anneleri kadar sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için geniş hediye seçenekleri sunduğunu duyurdu.

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, her tarza hitap eden yüzlerce kategoride milyonlarca ürünü, annesine sürpriz bir hediye almak isteyenler ve hediye seçmekte zorlananlar için bir araya getiriyor. Giyimden aksesuarlara, cilt bakım ürünlerinden kozmetiğe, parfümden takılara, cep telefonundan küçük ev aletlerine kadar orijinal ve anlamlı hediye alternatiflerini annesini mutlu etmek için müşterileri ile buluşturuyor.

Bu Anneler Günü’nde annelerini özel hissettirmek için hediye alacak kullanıcılarına özel hazırladığı Anneler Günü özel sayfasıyla yardımcı oluyor.

Stiline ve bakımına önem veren annelere özel hediyeler
Trendyol’un modasever anneler için giyim kategorisinde yer alan bluzlar, gömlekler, etekler ve ceketler özel hediye seçenekleri olarak öne çıkıyor. Her zaman tarzıyla kendinden söz ettiren anneler, kombinlerini aksesuarlarla taçlandırmak isterlerse onlara özel fular, eşarp, saat, takı ve cüzdanlar e-ticaret platformunun Anneler Günü’ne özel hazırladığı sayfada satışa sunuluyor. Dış giyimine önem verdiği kadar bakımına da özen gösteren anneler için ise makyaj setleri, cilt serumları saç ve vücut bakım ürünleri gibi çeşitli hediye seçenekleri bulunuyor.

Teknolojiye ilgi duyan en özel annelere
E-ticaret platformu, sunduğu indirimli fiyatlar ve son model teknolojik ürünlerle de teknoloji tutkunu anneleri mutlu edecek hediyelerin adresi oluyor. E-ticaret platformu, süpürgeden çay-kahve makinelerine, televizyondan adından çokça bahsettiren airfryer’lara kadar milyonlarca ürünü müşterilerine sunuyor.

Yeni doğum yapmış veya yapacak olan anneler için de farklı hediye seçenekleri Trendyol’un hazırlamış olduğu Anneler Günü sayfasında yer alıyor.

Sayfaya ulaşmak için buraya tıklayın

Turkcell’in online ve fiziksel satış kanallarında Anneler Günü’ne özel fırsatları başlattı.
Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazaryeri platformu Pasaj’da ve Turkcell mağazalarında, Anneler Günü’ne özel farklı kategorilerde birçok fırsat kullanıcıları bekliyor. 1-14 Mayıs tarihleri arasında geçerli kampanya, küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine, cep telefonlarından tabletlere ve hobi ürünlerine kadar farklı kategori ve üründe herkesin bütçesine uygun teklifler sunuyor. Turkcell güvencesiyle kolayca ulaşılabilen ve operatör fark etmeksizin herkesin yararlanabildiği Pasaj’da ücretsiz kargo, vade farksız +2 taksit avantajı ve hediye çeki kazanma seçenekleri de mevcut.
Anneler Günü’ne özel avantajlı fiyatlar
Anneler Günü’ne özel seçili küçük ev aletleri, kişisel bakım ve beyaz eşya ürünlerinde puan limitine takılmadan teklifler Turkcell Mağazaları ve Pasaj ‘da yer alıyor. Pasaj’lılar, akıllı saat ve bilekliklerden bluetooth kulaklıklara ve şarj cihazlarına kadar seçili aksesuarlarda avantajlı fırsatlardan faydalanıyor. Apple AirPods ve şarj kutusu 20 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında Turkcell faturasına ek 12 taksitle Turkcell Mağazaları ve Pasaj'da ‘1 Taksit Bizden’ fırsatıyla sunuluyor.

Sayfaya ulaşmak için buraya tıklayın

Hepsiburada, Anneler Günü'nde hediye almak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dekorasyondan kıyafete, küçük ev aletlerinden teknolojiye kadar birçok alternatif, Hepsiburada'da Anneler Günü'nde sevdiklerine özel bir armağan vermek isteyenleri bekliyor.

Hepsiburada, giyim ve aksesuar, küçük ev aletleri, bakım ürünleri, akıllı saat ve telefon gibi yüzlerce ürün seçeneği ile hediye seçiminde kolaylık sağlıyor.

Sayfaya ulaşmak için buraya tıklayın

Emekliye kira ve fatura yardımı Emekliye kira ve fatura yardımı

“Sevdiklerine Bir Güzellik Yap. Çiçek ve Hediyelik Ürünlerdeki Fırsatları Keşfet. Annelerimiz için En Güzel Hediye Çeşitleri Çiçeksepeti'nde” diyen bu uygulamaya ulaşmak için burayı tıklayın. 

Haber Merkezi

Editör: Saliha Kara