Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Çalışmalar bir ekip işi olarak ortaya çıkıyor” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, partinin yönetim kurulu üyeleri sivil toplum örgütleri ziyaretleri kapsamında Kent Konseyi Genel Sekreterliği’ni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım ile bir süre görüşen Ahmet Çakır, yapmış olduğu çalışmalar ve etkinlikler ile Kent Konseyi’nin her geçen gün Malatya’ya değer kattığını, şehrin sosyal ve kültürel dokusuna yönelik projeleri hayata geçirdiğini söyledi. Çakır, bu çalışmaların bir ekip işi olarak ortaya çıktığını ifade ederek Kent Konseyi bünyesinde gönüllü bir şekilde çalışmalarını sürdüren meclis ve çalışma grubu üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Şehri ilgilendiren birçok konuyu Kent Konseyi Genel Kurul toplantıları sayesinde ele aldıklarını ve başarılı bir süreç de olumlu sonuçlar elde ettiklerini söyleyen Çakır, “Malatya’nın ortak vicdanı olan Kent Konseyimizin, Malatya’nın tanıtılması ve dezavantajlı gruplar adına yapmış olduğu projelerin devamlı olmasını diliyorum” dedi.

Ali Yıldırım ise Ahmet Çakır’ın bireysel ve Malatya Belediye’sinin kurumsal destekleri ile gençlere, kadınlara, çocuklara, engellilere ve Malatya’nın değerlerine yönelik hizmette bulunduklarını ifade etti.

Kaynak: iha