Vücudumuzdaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda, epilasyon ve tıraş bıçağı gibi yöntemlere başvursak da bu yöntemler yalnızca kısa süreli pürüzsüzlük sağlıyor. Eğer siz de bu uğraştırıcı yöntemlerden bıktıysanız ve daha doğal, kalıcı yollar arıyorsanız sizler için çok etkili 2 yöntemimiz var…

NOHUT UNU VE ZERDEÇAL

Geleneksel Hint yöntemi olan bu yöntemi uygulamak için eşit oranda nohut unu ile zerdeçalı birleştirin ve ardından su ekleyerek macun kıvamına getirin.

dogal-tuy-dokucu-yontemler-1.jpg

Oluşturduğunuz macunu tüylerinizin alınmasını istediğiniz bölgeye uygulayarak kuruyana kadar bekletin. Kuruduktan sonra ılık su ile yavaşça durulayabilirsiniz.

Fırınınız kendini temizleyebilen modellerden mi? Açıklıyoruz Fırınınız kendini temizleyebilen modellerden mi? Açıklıyoruz

LAVANTA VE ÇAY AĞACI YAĞI KARIŞIMI

Bilimsel araştırmalar, çay ağacı ile lavanta yağının kadınlarda çıkan erkek tipi tüylerin artmasını engellediğini ortaya çıkarmıştır.

dogal-tuy-dokucu-yontemler-2.jpg

Bu iki mucizevi yağın etkisi görmek için 4-6 damla çay ağacı yağı ile 1 çay kaşığı lavanta yağını karıştırın ve tüy sorunu olan bölgelere günde 2-3 defa uygulayın. Düzenli kullanımdan sonra tüy sorunlarınızın ortadan kalktığını göreceksiniz.

Editör: Saliha Kara