Ev ortamında dört dörtlük bir hijyen elde etmek için tasarlanan buharlı temizleyiciler hem derinlemesine temizlik sağlıyor hem de temizliği zahmetsiz hale getiriyor.

Ekonomik ve fonksiyonel özellikleriyle buharlı temizleyiciler, en zorlu kirlerin üstesinden kolayca geliyor.  Su buharı, çoğu kimyasal maddeden daha etkili olduğundan buharlı temizlik makineleri steril bir temizlik vaat ediyor.

En İyi Buharlı Temizleyiciler

Kärcher SC 3 EasyFix

Kärcher Logo (1) 960X960

Ürün, evdeki her türlü sert yüzeylere uygulanabilir, geniş aksesuarları sayesinde fayansları, setüstü ocakları, aspiratörleri ve hatta inatçı lekelerin çıkarılması dahil olmak üzere en küçük boşlukları bile hijyenik olarak temizleyebiliyor.

Kärcher SC 2 Deluxe Easyfix Buharlı Temizlik Makinesi

Karcher Sc 2 Deluxe Easyfix Buharlı Temizlik Makinesi 960X960

Üzerindeki LED ekrandan hangi modda çalıştığı kontrol edilebilen en iyi buharlı temizleyici olan  Karcher SC 2 Deluxe Easyfix Buharlı Temizlik Makinesi sert yüzeylerde, ocaklarda, fayanslarda ve davlumbazda kullanıma uygun aparatlara sahip.

Bissell SpinWave Cordless

Bissell Spinwave Cordless (2) 960X960

Fayans, döşeme, mermer ve ahşap yüzeylerde kusursuz temizlik sunuyor. Ürünün aynı zamanda günlük kullanım için yumuşak temizlik pedleri ve zorlu ve kurumuş lekeler için ovalama pedleri bulunuyor.

Fakir Steam Mop Buharlı Temizleyici

Fakir Steam Mop Buharlı Temizleyici 700X960

Yalnızca sıcak buharla üstün temizlik ve hijyen sağlar.  Teleskopik borusu sayesinde koltuk gibi mobilyaların altına kolayca ulaşır. Fakir buharlı temizleyici sert zeminde de halıların temizliğinde de kullanılabilir.

Ariete 4163

Ariete 4163 1156X960

Kimyasal kullanmadan karo, cam, parke, mermer, halı gibi seçilen zemin tipine göre uygun sıcaklığı sağlayan ürün, aktif reçineli yumuşatıcı filtre uzun bir kullanım ömrü garanti ediyor.

Alf BT-122 Steam Force Multi Buharlı Temizleyici

Alf Multi Buharlı Temizleyici Bt 122 1242X960

Çatısız ve duvarsız bu camide namaz kılarken asla yağmur yağmadığını biliyor muydunuz? Çatısız ve duvarsız bu camide namaz kılarken asla yağmur yağmadığını biliyor muydunuz?

Özellikle hijyenin önemli olduğu banyo ve mutfak gibi alanlarda mikropların ya da bakterilerin tamamen ortadan kaldırıyor.  Araba jantlarındaki yapışmış artıkları ve ocaktaki inatçı yağları dahi kolayca temizleyebiliyor.

Editör: Sena ERDOĞAN