TFF 2. Lig Beyaz gurup 25. Hafta mücadelesinde düşme hattında mücadele veren Uşaksporu konuk eden 24 Erzincan spor kendi sahasında 10 hafta sonra 2-1 mağlup olarak 8. Sıraya geriledi.

Erzincan Atletizm Pisti sahasında oynanan ve Mehmet şükrü Közcü’nün yönettiği mücadele öncesinde Erzincan’ın 104. Kurtuluş yılım olması hasebiyle Anagold 24Erzincanspor yönetim tüm biletleri satın alarak taraftara jest yaptı.

25. Hafta mücadelesinde Uşak sporu konuk eden Anagold 24Erzincanspor mücadeleye hızlı başladı. İlk dakikalarda baskı kuran ve pozisyon bulan Anagold 24Erzincan spor kaleci Umut’u geçemeyince devre 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya da galibiyeti isteyen taraf olarak başlayan Anagold 24Erzincanspor Muhammed ve Ozan ile pozisyon buldu. Baskısı artıran Anagold 24Erzincanspor kontra ataklarla gol arayan konuk takım Uşak sporun 60 dakikada hızlı geliştirdiği atakta Enes ile bulduğu gol ile deplasmanda takımını 1-0 öne taşıdı. Beraberlik için baskı kuran ev sahibi takım 24Erzincanspor defansta verdiği açıkları iyi değerlendiren konul takımdan Yasin Kaleciden dönen topa dokunarak Deplasmanda takımını 2-0 öne taşıdı. 2-0 dan sonra ev sahibi takım daha fazla baskı kurarak gol aradı. 77. Dakikada Sol kanattan yapılan ortaya şık bir vole ile gol atan Ozan farkı bire indirirken son 15 dakikaya kurduğu baskıdan başka gol sesi çıkmayında mücadele 2-1 konuk takım Uşak Sporun galibiyeti ile tamamlanırken Anagold 24Erzincan spor kendi sahasında 10 hafta sonra mağlup olarak 8. Sıraya geriledi.

Anagold 24Erzincan spor 26. Hafta mücadelesinde 19 Şubat Cumartesi günü Kırşehir belediyespora konuk olacak.

Editör: Doğu Gazetesi