12 Ağustos Salı günü akşam saatlerinde gerçekleştirilen incelemelerde Başkan Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcıları Şükrü Beyitoğlu, Karabey Atıcı ve Halit Mutlu eşlik etti.
 
Öncelikle Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafında Dörtyol kavşağında yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Başsoy daha hemşehrilerimizin büyük rağbet gösterdiği Ekşisu bölgesinde bulunan kaplıcalarda ziyaret etti.
 
Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Başsoy, hemşerilerimizin yoğun isteği üzerine uzun zamandır faydalanamadığımız kaplıcalarda gerekli tadilat çalışmalarını gerçekleştirdik çok kısa bir sürede hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız dedi.
 
Ardından Fen işleri Müdürlüğü tarafından Gülabibey Mahallesinde gerçekleştirilen asfalt kaplama çalışmalarını inceleyen Başkan Başsoy “Erzincan Belediyesi olarak 2014 yılı içerisinde kent merkezinde 30 Km uzunluğunda parke taşı, 100 Km uzunluğunda asfalt kaplama çalışması yürütmeyi hedefliyoruz. Erzincan Belediyesi olarak, yılsonuna kadar alt yapısı tamamlanmış tüm cadde ve sokakların yol kaplamasını yenileyeceğiz.”dedi.    
 
İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Başsoy, "Her şey hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmak için. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Erzincan'ı yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde de çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek" dedi
 
Editör: Doğu Gazetesi