Konferansta, sosyal medya üzerinden dersler anlatan tanınmış isimlerden Eğitimci Ramazan Yetgin ve Engin Eraydın tarafından "KPSS´de başarılı olmanın yolları" anlatıldı.

Eğitimci Ramazan Yetgin yaptığı açıklamada; ‘Sivas’ın ardından Erzincan’a geldik. Amacımız Kamu Personel Sınavına hazırlanan öğrencilerimize tarih dersi hem ücretsiz olarak internet üzerinden vermek hem de öğrenci arkadaşlarımızın eksikliklerini gidermektir.  Temel amacımız dershaneye gidemeyen arkadaşlarımızı hem il bazından buraya gelerek bilgilendirmek hem de internetten ücretsiz ders videolarını  izleyerek belirli bir seviyeye getirmektir.  Biz tarih, coğrafya hemen hemen bütün branşlarda dersleri internete yükleriz ve tabi öğrenci arkadaşlarımızda bunların değerlendirmesini yapıyor. Bugünde burası çok kalabalık. İnşallah arkadaşlarımızın en kısa zamanda mesleklerine de atanmalarını dileriz. ‘’ dedi.

 

KPSS sürecinde adayların sınav heyecanlarını biraz bastırmak üzere bu programı yaptıklarını belirten  Eğitimci Engin Eraydın; ‘’Erzincan’a geliş amacımız bizi internet üzerinden dinleyen arkadaşlarımızın sorularına yanıt vermek onlara bir nebze olsun KPSS sürecinde bilgilendirme ve sınav heyecanlarını biraz bastırmak üzere geldik. İnşallah güzel bir program olacak.’’ dedi.

 

Editör: Doğu Gazetesi