Erzincan’da gece saatlerinde ortaya çıkan iki tilki, Merkez 13 Şubat Şehir Stadyumu çevresinde yiyecek ararken görüntülendi. Şehir merkezine kadar inen tilkiler, dikkat çekti.
Erzincan’da yaban hayatına ait görüntülere bir yenisi daha eklendi. Gece saatlerinde Merkez Şehir Stadyumu çevresine gelen iki tilki, yiyecek ararken kameralara yansıdı.
Kent merkezinde dolaşan tilkiler, çevrede yiyecek arayarak bir süre bölgede gezindi. Gece karanlığında ortaya çıkan iki tilkinin şehir merkezinde görülmesi dikkat çekerken, yaban hayvanlarının yerleşim alanlarına kadar inmesi bir kez daha gündeme geldi.
Doğal yaşam alanlarında yiyecek arayan tilkilerin şehir merkezinde görülmesi, insanlarla yaban hayatının giderek daha fazla kesiştiğini ortaya koydu. Özellikle gece saatlerinde hareketlilik gösteren yaban hayvanları, kent yaşamının alışılmış görüntülerinin dışında manzaralar oluşturdu.
Erzincan’da Merkez Şehir Stadyumu çevresinde görüntülenen iki tilki, yiyecek arayışlarıyla geceye damga vurdu.



