Eski Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla Erzincan’da düzenlenen “Türkiye Yüzyılında Türkiye’nin Güvenlik Meseleleri ve Çözüm Önerileri 2026” konulu panel yoğun ilgi gördü.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ev sahipliğinde, Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesinin öncülüğünde gerçekleştirilen programda Türkiye’nin güncel güvenlik politikaları, bölgesel gelişmeler ve geleceğe yönelik çözüm önerileri ele alındı.
Panele; Eski Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Akın Levent, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşan Binali Yıldırım, Türkiye’nin güvenlik alanında karşı karşıya bulunduğu küresel ve bölgesel tehditlere dikkat çekerek, güçlü devlet yapısı, teknoloji yatırımları ve milli birlik anlayışının önemine vurgu yaptı.
Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen panel, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.





