İlçe ziyaretleri kapsamında İlk olarak İliç İlçe Müftülüğünü ziyaret eden İl Müftüsü Çetin din görevlileri toplantısına katıldı. Toplantıda görevlilere Din hizmeti sunarken dikkat edilmesi gereken hususların yanında, kendilerini yenileme, bilgi birikimlerini artırıp tebliğ ve irşat görevini yaparken donanımlı olmanın önemine vurgu yaptı. İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin, ayrıca din görevlilerinden Diyanet İşleriBaşkanlığının Türkiye Diyanet Vakfı ile birlikte yürüttüğü Vekâlet Yoluyla Kurban kampanyasına desteklerinin büyük önem arz ettiğini” hatırlattı.

Daha sonra Kemaliye İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Çetin burada da din görevlileri toplantısına katıldı. Toplantıda görevlilereDin hizmeti sunarken dikkat edilmesi gereken hususların yanında, kendilerini yenileme, bilgi birikimlerini artırıp tebliğ ve irşat görevini yaparken donanımlı olmanın önemine vurgu yaparak burada da Diyanet İşleriBaşkanlığının Türkiye Diyanet Vakfı ile birlikte yürüttüğü Vekâlet Yoluyla Kurban kampanyasına desteklerinin önemine vurgu yaptı.

Erzincan İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin daha sonra Kemaliye İlçe Belediye Başkanı Mustafa Haznedar’ı makamlarında ziyaret ederek ilçede sunulan hizmetler konusunda bilgiler aldı.

Editör: Doğu Gazetesi