Kiwi Koltuk Halı Yıkama Ve Leke Çıkartma Makinesi KCC-4320; 12000 Pa emiş gücüne sahip dikey süpürgesi ile dikkat çekiyor. Ürün kusursuz olarak  koltuk ve halı yıkamayı aynı zamanda leke çıkarmayı vaat ediyor. Aynı zamanda halı ve koltuk yıkama makinesi Kiwi markasının en çok satılan ürünleri arasında yer alıyor.

Makine ıslak kuru süpürge, su haznesi ve 1.4 litre su tankı kapasitesi sayesinde zorlu lekeleri temizliyor.

1.2 litrelik kirli su tankına sahip kablolu süpürge, kullanılan suyu ve kirli suyu ayrı tutarak hijyenik bir temizlik sunuyor.

Halı/döşeme yıkama başlığı olan su hazneli süpürge, farklı yüzeylerde etkili ve derinlemesine temizlik yapılmasına yardımcı oluyor. Halı ve koltuk temizliğinde kullanılan bu makine aynı zamanda otomobil içleri ve döşeme temizliği içinde kullanıma uygun.

Dikey süpürge yapısı ve tutma yeri bulunan Kiwi KCC-4320, rahat ve kullanışlı bir temizlik deneyimi sunarken aynı zamanda otomatik kablo sarıcısı bulunuyor.

Kiwi KC 4320 halı yıkama makinesi, kablo düzenini kolayca sağlıyor ve depolama sırasında düzen oluşturuyor. Kiwi KCC-4320 koltuk ve halı yıkama makinesi, park pozisyonu sayesinde süpürge kullanmadığ zamanlarda dikey olarak durabiliyor.

Teknik özellikleri:

Kiwi Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi Kcc 4320 960X960

  • Garanti Tipi: Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt): 500-1500 Watt
  • Özellik: Sulu
  • Garanti Süresi: 2 Yıl

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Ürünü de hemen denedim koltuk yıkamak için oldukça kullanışlı. Benim için boyutu oldukça önemliydi. Ebat olarak minicik bişeyin böyle güzel temizlemesini çok sevdim, tavsiye ederim. Çocuklu evler için hem çok pratik hem çok kullanışlı."

"Ürün tek kelimeyle mükemmel.Çekim gücü çok iyi.Ben indirimdeyken almiştım,iyiki almışim."

"Muhteşem ötesi koltuklara halıları çok güzel yıkadı çok memnun kaldık."

Çatısız ve duvarsız bu camide namaz kılarken asla yağmur yağmadığını biliyor muydunuz? Çatısız ve duvarsız bu camide namaz kılarken asla yağmur yağmadığını biliyor muydunuz?

"Paketlemesi haricinde denedim gerçekten müthiş kir çıkardı. Küçük makina ama elinizin altınsa olması gerekn bir şey. Çekim gücü küçük olmasına rağmen çok iyi kiri görünce daha iyi anladım."

"Kargo paketleme gerçekten mükemmel. Ürün tam F/p ürünü. Uç kısmı biraz daha büyük olsa harika olur. Güçlü emiş gücü var ve halılarım tertemiz oldu."

"Geldiğinde denedik gayet güzel çalışıyor yalnız köpüren halı şampuanı ile çalıştırmayın makine için özel olan halı şampuanından kullanın."

Editör: Sena ERDOĞAN