Malatya'da aracın lastiğini değiştirirken otomobilin çarptığı kişi öldü Malatya'da aracın lastiğini değiştirirken otomobilin çarptığı kişi öldü

Rustik dekorasyon natürel tonlarla elde edilen zengin görüntüsü ile ön plana çıkıyor. Dağ ve kır evlerinin dekorasyonlarında kullanılan bu dekorasyon trendinde  genellikle rahat, antika unsurlara sahip, organik bir alan oluşturuluyor.

Öte yandan ahşap ile uyumlu klasik seramikler, otantik, bohem desenler ve hasır detaylar stilin tamamlayıcı ögeleri arasında yer alıyor.

Rustik dekorasyon trendinde ağırlıklı olarak toprak tonları, ilkbaharın yeşili ve sonbaharın sarıları ön plana çıkıyor. Ayrıca bej, beyaz, kahverengi ve gri gibi doğal, nötr renklerin tümü bu stilin anahtar renkleri olarak dikkat çekiyor.

Mutfak tezgahlarında  ahşap veya taş kullanılan bu trendin duvar aksesuarlarında ise antika tabaklar, etnik halılar ve hasır detaylı aplikler göz dolduruyor. 

Rustik Dekorasyonun Püf Noktaları

  • Kullandığınız ürünlerin ortama dağılımı orantılı olmalı, alan ahşaba boğulmamalı.
  • Sıcak ve samimi bir ortam havası yaratmak için canlı renklerden, ekoselerden ve geniş yapraklı bitkilerden yardım alınabilir.
  • Doğal taşlar rustik tarz için oldukça kullanışlı olur ancak fazlası göz yorar. Yeterli oranda tercih edilmeili...

Editör: Sena ERDOĞAN