Rüyada kedi görmek, kişinin çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin etrafında düşmanlar olduğu ve belli bir süreye kadar sorunlar yaşayacağı, fakat daha sonra refaha kavuşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kurnaz, hain, laubali ve ikiyüzlü bir erkeğe işarettir. Kişi kadın veya erkek bu kişiye dikkat etmesi faydasına olacaktır. Rüyada kedi görmek, bağımsız bir ruhu, kadınsı arzuları ve gücü temsil etmektedir. Bir kedinin bir örümceği öldürdüğünü rüyada görmek, kadınlığınızı baştan çıkarıcı ve kurnazca bir biçimde ifade etmenizi öneririm. Ölü bir kedi görmek ya da öldürülen bir kedinin sesini duymak, hayatınızın bazı bölgelerinde özerklikten ve bağımsızlığınızdan yoksun olduğunuz anlamına gelir. Alternatif olarak, rüya, kadınsı gücünüzü tanımayı reddettiğiniz anlamına gelir. Rüyanızda oynayan kedileri görmek, dolandırıcılık doğanızla ilgilidir. Oynak tarafını göstermen gerek. Yeşil çivili bir kediyi görmek kıskançlığın anlamlı ilişkiler kurmanızı engellediğini gösteriyor. Mesafenizi bir durumdan veya ilişkiden uzak tutuyorsunuz. Bir kedinin vücudu veya bacakları olmadan rüya görmesi sınırlı bir bağımsızlığı sembolize eder. İstediğinizi yapmak için özgür olduğunuzu düşünerek yanlış yönlendiriliyorsunuz.

Rüyada sarı kedi görmek

Rüyada sarı kedi görmek, kişilerin hayatında yanlışlar yapacağı bir döneme gireceğine işaret eder. Bu rüya sahibinin hayatı boyunca yapmadığı kadar hayatı peş peşe yapacağına da delalettir. Bu hataların ardından rüya sahibinin çevresindeki kişiler tarafından da dışlanacağına ve küslükler yaşayacağına rivayet edilir. Rüyada evde sarı kedi görmek kişilerin önceden yapmaya yeltenmedikleri bazı davranışları yapacaklarına ve bu davranışların sonuçlarında da üzüntü yaşayarak tepki göreceğine işaret eder.

Rüyada Beyaz Kedi Görmek

Rüyada beyaz kedi görmek, kısa süreli sıkıntı ve sorunlar olarak tabir ediliyor. Rüyayı gören kişi, aile ve iş hayatında sıkıntılı ve zor bir sürece girecektir. Bu aile içinde tartışmalar, yanlış davranış ve konuşmalar olabileceği gibi iş hayatında da yanlış girişimler, anlaşmalar, işlerin düşmesi gibi olabiliyor.

Hangi yüz şekline hangi kahkül modeli yakışır? Hangi yüz şekline hangi kahkül modeli yakışır?

Bazı rüya yorumcuları rüyada görülen beyaz kediyi, inişli-çıkışlı bir iş hayatına işaret ediyorlar. Rüya sahibi bir dönem iş hayatında inişli-çıkışlı bir dönem yaşayacak ve bu durumda onu çok yıpratacaktır. Kişinin iradeli yapısı ve kararlığı sorunları aşmasında yardımcı olacak, tekrar refaha kavuşacaktır.
 

Rüyada siyah kedi görmek

Rüyada siyah kedi görmek, genelde olumsuz yorumlanacağı korkusuyla rüya sahiplerini endişelendirir. Rüyasında siyah kedi gören rüya sahipleri, çevresindeki güler yüzlü, tatlı dilli kişilere karşı uyarılır. Bu kişilerin fitne, fesat, dedikoducu oldukları yorumlanır. Ayrıca hırsız sembolü olarak görülür. Bu nedenle rüyayı gören kişiler mal varlıklarını korumak için önlem alır.

Rüyada kedi saldırması
Rüya sahibinin hayatındaki sıkıntıların son bulacağı ve düşmanlarını üzecek bir karar alacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada kedi saldırması, iş konusunda çok önemli bir karar vermek zorunda kalacağına ve bu karar sonrasında maddi açıdan zararlar göreceğine rivayet eder.
 

Rüyada kedi ile konuşmak

Rüyada kedi ile konuşmak bilginin fevkinde(üstünde) bilgelikle yorumlanır. Rüyada kedinin kendisiyle konuştuğunu gören, itibar ve makam sahibi olur. Bazı rüya yorumcularına göre rüyada konuşan bir kedi görmek işlerde başarı için, yapılabilecek her şeyi yapabileceğiniz anlamına gelir.

Editör: Merve Kiraz