Erzincan Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Erzincan Valisi Mehmet Makas, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Vali Makas mesajında şu görüşlere yer vermiştir:

“Sevginin, merhametin ve diğerkâmlığın sembolü tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.

“Cennet annelerin ayakları altındadır” diyen bir medeniyetin mensupları olarak annelerimiz baş tacımız, sırlı duamız, güvenli sığınağımızdır. Bu coğrafyada asırlardır huzur içinde yaşıyorsak analarımızın duaları, metaneti ve fedakârlığı sayesindedir. Bu toprakları ‘’Ana Vatan’’ yapan, Alparslanları, Fatihleri, Gazi Mustafa Kemalleri yetiştiren elleri öpülesi analardır.

Emekliye kira ve fatura yardımı Emekliye kira ve fatura yardımı

Erzincan’da hanelerini ziyaret ettiğimiz, yolda, sokakta, çarşıda, pazarda muhabbet ettiğimiz annelerimizin hayır dualarına talip oluyor, dertleriyle dertleniyor, mutluluklarına ortak oluyoruz. Erzincan’ın; huzurun, kardeşliğin, konukseverliğin sembolü olarak anılması,   annelerimizin feraseti, kadirşinaslığı, cömertliği ve şefkatindendir.

Bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere, depremde kaybettiğimiz annelerimizi ve ebediyete intikal eden tüm annelerimizi rahmetle minnetle yâd ediyorum. Bütün annelere eşleriyle evlatlarıyla aile fertleriyle huzurlu, sağlıklı bir ömür geçirmelerini temenni ediyor, Anneler Günü’nü tekrar canı gönülden tebrik ediyorum.” demiştir.  Haber Merkezi

Editör: Saliha Kara