Vali Makas mesajında şu görüşlere yer verdi; “Bayramlar, sevincin, mutluluğun, insanı insan yapan değerlerin ve güzelliklerin en üst düzeyde paylaşıldığı günlerdir.Hayrın, bereketin, mağfiretin dorukta yaşandığı Ramazan ayını bayramla taçlandıran Rabbimize hamd olsun. 

Bayram günleri, dargınlıkların son bulduğu, yardımlaşmanın, dayanışmanın birlik ve beraberliğimizin güçlendiği müstesna günlerdir. Bu müstesna günleri fırsat bilip varsa aramızdaki küskünlüklere son verelim. Büyüklerimizi ve akrabalarımızı, kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizin yakınlarını, komşularımızı ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı ve korunmaya muhtaç çocuklarımızı ziyaret ederek, bayram sevincini onlarla paylaşmak ve onlara da bayramı yaşatmak hepimiz için bir insanlık görevidir.
6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilimizde büyük kayıplara neden olan depremler nedeniyle buruk bir bayram geçirsek de kaybettiğimiz canlara edeceğimiz dualarla, depremden etkilenen vatandaşlarımıza yapacağımız yardımlarla bu bayramın daha anlamlı olacağına inanıyorum. 

Zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı 3 araç hasar gördü Zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı 3 araç hasar gördü

Bu duygu düşünceler içerisinde, Ramazan Bayramı’nın Kıymetli Hemşehrilerimize, Aziz Milletimize, tüm İslam Alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini, bayram coşkusunun başta çocuklarımız olmak üzere bütün haneleri şenlendirmesini temenni ediyor, Erzincanlı Hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve gönül coğrafyamızın mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Merve Kiraz