Resmi gazetede paylaşılan ilanın detaylarında Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı tarafından paylaşılan ilanda eğitim-eğitim görecek olan 438 Subay ve 2490 Astsubay alımı yapılacağı belirtildi.

Jandarma Ne Kadar Personel Alacak?

Subay ve Astsubay kadrolarında eğitim ve öğretim görmek için fırsat arayanlara sunulan bu ayrıcalık personel alımı ile desteklendi. Resmi Gazete haberine göre Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığına 438 askeri personel alınacak.

Bu personeller erkek ve kadın olmak üzere 25'i muvazzaf, 383'ü sözleşmeli Jandarma subayı olacak. 30'u ise sözleşmeli sahil güvenlik subayı olacak.

Başvuru için Son Gün!

Jandarma ve Sahil Güvenlik Personel alımı ilanında yer verilen açık pozisyonlara başvuruda bulunmak isteyenler 14 Ocak tarihine kadar online platform üzerinden başvurusunda iletebilecek.

Online Personel Başvurusu

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar jandarma.gov.tr adresi üzerinden başvuru kılavuzunu inceleyerek vatandaş giriş portalına geçip online personel alımı başvurusunda bulunabilir.

O tren çoktan kaçtı diyorsanız bir de bu hikayelere göz atın O tren çoktan kaçtı diyorsanız bir de bu hikayelere göz atın

Editör: Doğu Gazetesi