Viomi V5 Pro Akıllı Robot Süpürge, 4000 Pa emiş gücüyle ve ultra uzun yan fırçaları ile ön plana çıkıyor.

Dörtlü Laser Lidar Sensörleri olan robot süpürge, engeli hızla tanıyor ve bu sayede ortalığı toparlama zorunluluğu da ortadan kalkıyor. Aynı zamanda  3.5 mm’den büyük olan tüm objeleri algılayan süpürge 150’den fazla yakın engeli ayırt ederek tüm engelleri aşıyor.

AI Teknolojisiyle geliştirilen Lazer Tarama ve Haritalama özelliğine sahip 4’lü Lidar Sensörleri ile donatılmış Viomi V5 Pro, engeli hızla tanıyor. Aynı zamanda otomatik süpürme, süpürme ve paspaslamanın önünü açmadan zahmetsiz temizlik sunuyor.

Teknik Özellikler 

1 960X960

Çatısız ve duvarsız bu camide namaz kılarken asla yağmur yağmadığını biliyor muydunuz? Çatısız ve duvarsız bu camide namaz kılarken asla yağmur yağmadığını biliyor muydunuz?
  • Batarya kapasitesi: 5200 mah
  • Emiş gücü: Maksimum 4000 pa
  • Toz haznesi: 200 ml
  • Su haznesi: 320 ml
  • Motor gücü: 55 W
  • Sessiz modda 200 m² alan temizliği
  • Yatay ve dikey çarpışma önleyici sensör
  • Halılara özel vakumlama özelliği
  • Süpürge,silme ve süpürme + silme modları
  • Haritalama teknolojisi ( Mobil cihaz uygulama marketinde yer alan, ürün ile uyumlu mobil uygulama ile çalışmaktadır.)
  • LDS navigasyon
  • AI lazer tarama
  • Uygulma ile kontrol edebilme
  • 2 yıl garantili

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"3 aydir kullaniyorum gercekten cok memnunum emis gücü oldukca iyi hemen hergun açıyorum, evde internet olmadan telefon internetiyle tablete indirmis oldugum miev uygulamasıyla komut veriyorum."

"Hiç memnun değilim paramı bi çöpe verdim resmen, 70 metre kare evim var çok az eşyam var, gözüm kapalı güvenip çalıştıramıyorum. Toz haznesinin küçük oluşunu bilerek aldım bunu sorun etmiyorum, çekim gücü de güzel ama makineyi kullanamadıktan sonra bunların ne anlamı var? 1 aydır düzelmesi için denemediğim şey kalmadı. Bütün odaları temizle komutunu asla almıyor, şarj istasyonundan 1 metre öteye gidip kendi etrafında dönüp temizlik bitti diyip geri dönüyor, tam temizleme asla yapmıyor, uzaktan kumandalı araba gibi kendim yönlendirerek evi temizliyorum bana hiçbir artısı olmadı bu makinenin, hiçbir şey katmadı, son çare servise vericem umarım düzelir. Sürekli bir yerlere sıkışıyor yani giremedigi yerleri zorluyor açık alanlara ısrarla girmiyor gerçekten nefret ettim."

"Diğer markaları kullanan arkadaşlarım var ama viomi bence en iyisi içlerinde çekim gücü çok iyi evimizin hamarat kızı artık o tereddüt etmeden alabilir herkes."

"İnanılmaz güzel bir ürün. sensörler harika. sanki yapay zekaya sahip. robotlari çok araştirdim. bu modeli aldığım için kesinlikle mutluyum. aynisindan 3 tane daha aldik akrabalarimiza."

"Ürünü bayağı bir araştırmadan sonra aldım. Ürün gayet başarılı. Artıları: -Çekim gücü çok iyi 4000Pa -Batarya 5200mh buda uzun süreli kullanım imkanı veriyor -Ledar Sensörler gayet kullanışlı, süpürge bir yere çarpmadan işini görüyor. -Telefon uygulaması çok kullanışlı -Harita oluşturma basit -Sanal duvar oluşturma, yasaklı alan oluşturma, sadece bir alan belirleyip o alanı süpürttürme, bir yada daha fazla oda seçerek sadece o odaları süpürttürme vs. -Türkçe menü Eksileri deyince bir tek şey söyleyebileceğim toz haznesi çok küçük, çok sık boşaltmak gerekiyor. Özetlersem daha pahalı ürünlerden çok daha özellikli ve kullanışlı. Tam bir fiyat performans ürünü. Umarım yardımcı olabilmişimdir."

"Almayı düşünenler için objektif bir yorum yapacağım. Çekim gücü ve temizliğinden oldukça memnunum normal süpürgeye hiç gerek kalmıyor. Ancak bağlantı konusunda sorunlar yaşadık yaşıyoruz da. Malesef ofline olmak gibi bir durum var bu sadece bu markada değil diye biliyorum ama telefondan yönetmek oldukça zor. Tuşuna bastığınızda güzelce çalışıp işi bitince de şarja kadar gidebiliyor ve karanlıkta da oldukça iyi şaşırmadan çalışıyor şuan için deneyimlerimiz bu kadar. Almak isteyenlere yardımcı olmak adına yazdım."

Editör: Sena ERDOĞAN