AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, Refahiye ilçesinde bulunan 40 yataklı huzurevinde devam eden yenileme ve restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
İnceleme programına AK Parti Refahiye İlçe Başkanı Abdulkadir Can, İl Genel Meclisi Üyesi Tacettin Çiftçioğlu, İlçe Koordinatörü Doğan Çakır ve huzurevi yetkilileri de katıldı.
Heyet, huzurevinde sürdürülen bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gezerek gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte huzurevi sakinlerinin daha modern, güvenli ve konforlu bir ortamda hizmet almasının hedeflendiği belirtildi.
İncelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, yaşlı vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik yatırımların önemine dikkat çekerek, huzurevindeki yenileme ve restorasyon çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasının amaçlandığını ifade etti.
Yetkililer, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda devam ettiğini ve tamamlanmasının ardından huzurevinin daha modern fiziki koşullarla hizmet vermeyi sürdüreceğini belirtti.





