Amazon'un harcadıkça kazandıran kampanyaları arasına dahil edilen bu sürpriz detay Juzdan uygulaması içerisinden yapılacak başvurularla değerlendirmeye alınacaktır.

Kampanya dönemi boyunca belirli sektörlerde yapılacak harcamalar 200 TL'ye kadar kazanım sağlayacaktır. Amazon'un şaşırtan bu sürpriz kampanyası yalnızca mobil uygulama üzerinden katılımla değil sms yoluyla da başvuruya açık hale getirildi.

Kampanyaya Nasıl Başvurulur?

Cep telefonunun mesaj kısmına AMAZON yazıp 4566'ya kısa mesaj gönderenler kampanyayı aktif hale getirmiş olacak. Ardından cep telefonuna “kayıt oldunuz” bilgilendirmesi yapılacak. Bu bilgilendirmenin ardından belirli sektörlerde alışveriş yapılmaya başlanabilecek.

Banyo küfü nasıl temizlenir? Banyo küfü nasıl temizlenir?

200 TL Nasıl Kazanılır?

Amazon internet sitesi üzerinden 31 Aralık tarihine kadar 1.000 TL ile 2.000 TL arası alışveriş yapana 100 TL, 2.000 TL ve üzeri alışveriş yapana 200 TL chip para hediye edilecek.

Chip para hediyesi kampanya şartları yerine getirildikten sonra karta anında yüklenecektir. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir. Maximum 200 TL'ye kadar çip para kazanılabilir.

18 yaşını aşmış düzenli gelir sahiplerinin katılabileceği bu özel kampanya koşulları sağlandığı ilk alışverişin ardından ödüllendirilecektir

Editör: Doğu Gazetesi