ING Banka gelerek ilk kez Bonus Kart ya da ING Pegasus kart başvurusunda bulunanlar 10.000 TL'ye kadar taksitli ve faizsiz nakit avans teklifinden faydalanabiliyor.

ING'nin banka müşterisine özel sunduğu bu teklif Hoş Geldin kredi faizi ile birikimleri katlayarak arttırıyor. Üstelik ilk yıl kredi kartı aidatı ödemeye gerek kalmayan kampanya ile 500 TL'ye kadar bonus kazanılabiliyor.

Peugeot Türkiye'den sıfır faizli kredi imkanı Peugeot Türkiye'den sıfır faizli kredi imkanı

ING Bank’ın Masrafsız Nakit Avans Teklifine Nasıl Başvurulur?

ING Bank'ın yeni yıla sayılı günler kala sunduğu bu teklif ING mobil uygulama ya da resmi internet sitesi üzerinden yapılacak hesap açılışı sonrası kredi kartı başvurusunda geçerlidir. Kart başvurusu onaylananlar kart teslimi aldıktan sonra 2 ay içerisinde sms ile kampanyalardan herhangi birine katılım sağlamalıdır.

Bedava taksitli nakit avans kampanyası 10.000 TL'ye kadar 6 ay vadelerle masrafsız şekilde taksitlendirilebilir. Bonus kampanyası ise katılım sağlandıktan sonra bir ay boyunca yapılacak alışverişlerde %20'ye kadar iade fırsatı sunar.

Kampanya Başvurusu Nasıl Yapılır?

Nakit avans başvurusu için cep telefonunun mesaj kısmına HTNA yazıp 2205'e sms ile gönderilmelidir. Bonus başvurusu için cep telefonunun mesaj kısmına HBonus yazıp 2205’e sms ile gönderilmelidir. Kampanya 31 Ocak 2024 tarihinde sona erecektir.

Editör: Doğu Gazetesi