1. Forma

erkeklere unutulmayacak manevi hediyeler

Sevgilinizle paylaştığınız tutkulu anıları ölümsüzleştirmek ve ona unutulmaz bir hediye vermek için tuttuğu takımın formasını alabilirsiniz! Formalar futbola ilgisi olan olmayan herkesin hoşuna gidecek, sevdiğinizin sonsuza kadar saklayabileceği harika bir hediye seçeneği.

2. JBL oyuncu kulaklığı

erkeklere unutulmayacak manevi hediyeler

JBL, QuantumSOUND Signature özelliği ile sevgilinizin oynadığı oyunu bir adım öteye taşır. En küçük ayrıntılardan en gürültülü patlamalara kadar her sesi canlı ve gerçekçi bir şekilde ileterek oynayan kişiyi oyunun merkezine yerleştirir. Multiplayer oyunlarda arkadaşlarla net iletişim kurmak için tasarlanmış ses odaklı çıkarılabilir boom mikrofonu sayesinde, takımla etkili bir iletişim kurulabilir. Hafif kafa bandı ve hafızalı köpük kulak yastıkları, uzun oyun seansları için konforlu bir deneyim sunar. 

3. Logitech oyuncu mouse

erkeklere unutulmayacak manevi hediyeler

Oyun oynamayı sevenler için yine mükemmel bir hediye önerisi ile geldik. Logitech’in mouse’u üzerinde bulunan LIGHTSYNC RGB aydınlatma, canlı animasyonlar, oyun ve medya odaklı ayarlar arasından seçim yapmanıza veya yaklaşık 16,8 milyon renkten kendi ayarlarınızı programlamanıza olanak tanır. Bu sayede sevgiliniz mouse’unu kişiselleştirebilir ve istedikleri renk ve efektleri seçebilirler. G102, oyun sınıfı bir algılayıcıya sahiptir, doğru imleç izleme ve hızlı tepki verme performansı sunar. 200-8.000 DPI arasında ayarlanabilir hassasiyet, oyun tercihinize uygun doğru seviyeyi seçmenize olanak tanır.

4. Chuba atkı ve bere seti

erkeklere unutulmayacak manevi hediyeler

Chuba erkek selanik örgü triko atkı bere takımı, sevgililer gününde erkek arkadaşınıza harika bir hediye olacak! Atkı %100 akrilikten, bere ise %90 akrilik ve %10 polyamid karışımından üretilmiştir. Ürün oldukça yumuşak ve dayanıklıdır. Sevgilinizi bu soğuk kış aylarında sıcak tutmak için bu özel tasarım atkı bere takımını düşünebilirsiniz.

5. Bileklik/tesbih

erkeklere unutulmayacak manevi hediyeler

Tesbihane bileklik, kolye ve tesbih 99’lu Oniks doğaltaş aksesuarı, doğaltaşların güzelliği ve enerjisine sahip. Oniks taşı, pozitif düşünce üzerinde etkili olur, konsantrasyonu artırır ve kadın-erkek ilişkilerini dengeleyip kuvvetlendirir. Ürün, 6 mm çapında küre kesim Oniks taşı tanelerinden oluşuyor. Hem bileklik, hem kolye, hem de tesbih olarak kullanılabilen bu çok yönlü aksesuar, özel tasarımıyla dikkat çekiyor. Bu özel aksesuar, sevgililer günü için erkek arkadaşınıza alabileceğiniz harika bir hediye.

6. Parfüm seti

erkeklere unutulmayacak manevi hediyeler

Herkes parfüm kullanır. Bu sevgililer gününde sevdiğinize istediği bir parfümü alarak onu mutlu edebilirsiniz. Parfüm setlerinin içinde genellikle bir ana parfüm, ona uygun bir deodorant ve roll on bulunuyor. Sevgiliniz günlük hayatta bu ürünleri kullandıkça sizi hatırlayacaktır. 

7. Casio saat

erkeklere unutulmayacak manevi hediyeler

Casio erkek MTP-V005L-7BUDF standart kol saati, zarif tasarımı, deri kordonu ve sade özellikleriyle dikkat çekiyor. İyon kaplamalı gri kasa ve beyaz oval kadranıyla şık bir görünüme sahip. Camı mineralden yapılmıştır ve oldukça dayanıklıdır. 

8. Bot

erkeklere unutulmayacak manevi hediyeler

Soğuk havalarda sevgilinizi sıcak tutacak bir çift bottan daha güzel bir hediye olabilir mi? Sevgililer günü hediyesi olarak erkek arkadaşınıza alacağınız botlar, hem şık hem de pratik bir seçenek olacak. Sevdiğinizin tercihine göre binlerce bot arasından seçim yapabilirsiniz.

9. Exception çanta

Exception çanta sevgililer gününde erkek arkadaşınıza mükemmel bir hediye olacak. Bilgisayarı güvenle taşımanız için çift taraflı poliüretan sünger korumasına sahip. Günlük kullanım ve laptop çantası olarak kullanılabilen çok yönlü bir tasarımı var. İş, okul veya günlük geziler için idealdir.

10. Xiaomi akıllı saat

Xiaomi Watch S1 Active GL, 117 farklı fitness moduna sahip. 19 profesyonel mod, HIIT ve eliptik egzersiz aleti gibi özelliklerle kullanıcıların fit kalmasına yardımcı olur. Saat, suya dayanıklıdır. 5 ATM su dayanıklılığı ile yüzme gibi su aktiviteleri sırasında kullanılabilir. Daha hızlı konumlandırma ve daha doğru rota yönetimi için çift bant konumlandırma teknolojisi (GPS) bulunmaktadır. Xiaomi Watch S1 Active GL, nabız, SpO2 düzeyi ve uyku analizi gibi sağlık parametrelerini gün boyunca izleyebilir. Ayrıca, Bluetooth telefon aramalarını, entegre Alexa asistanını ve temassız ödemeyi destekler.

11. Gömlek

Erkek gömlek çeşitleri sevgililer gününde erkek arkadaşa alınacak şık ve kullanışlı seçenekler. Farklı desenler, renkler ve kesimlerle sevdiğinize, tarzına uygun gömlekler alabilirsiniz. Hem resmi etkinliklerde hem de günlük kullanımda rahatlıkla giyilebilir. 

12. Güneş gözlüğü

Sevgililer gününde erkek arkadaşınıza alabileceğiniz güneş gözlükleri, hem şık hem de pratik bir hediye olacaktır. Güneş gözlükleri, sadece güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumakla kalmaz, aynı zamanda tarzınızı ve kişisel stilinizi vurgular. Güneş gözlükleri, farklı çerçeve tasarımları, renk seçenekleri ve lens tipleri ile geniş bir stil yelpazesine sahip. 

13. Sinbo kahve makinesi

Sinbo Scm-2938 kahve makinesinin sürahisinin altında bulunan sıcak tutma özellikli metal levha sayesinde, kahveniz demlendikten sonra uzun süre sıcak kalır. Makinenin damlatma önleyici sistemi, kahve sürahisini alırken damlama sorununu engeller. Kahve haznesi içinde bulunan çıkarılabilir filtre, ekstra kâğıt filtre kullanmanıza gerek bırakmaz. Filtre kullanımından sonra kolayca çıkarılıp yıkanabilir, böylece temizlik işlemleri oldukça pratik hale gelir. Su seviye göstergesi, istediğiniz fincan sayısına göre kahve hazırlamanıza olanak tanır. Sevgililer günü hediyesi olarak, kahve tutkunu bir erkek arkadaşa bu özelliklere sahip Sinbo Scm-2938 kahve makinesi oldukça hoş bir sürpriz olacak. 

14. Cüzdan

Cüzdanlar, günlük yaşamda kullanılan önemli aksesuarlar ve kişisel eşyaların düzenli bir şekilde saklanmasına yardımcı olurlar. Sevgilinizin zevklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir cüzdan seçerek, hem ona güzel bir hediye vermiş olur hem de günlük yaşamında kullanabileceği pratik bir aksesuar hediye etmiş olursunuz.

Ardahan Posof’ta yetişen doğal ve renkli mısırlar görenleri şaşkına çeviriyor Ardahan Posof’ta yetişen doğal ve renkli mısırlar görenleri şaşkına çeviriyor

15. Miyoo mini plus oyun konsolu

Sevgililer günü için hediyeler listemizin sonuna geldik! Miyoo Mini Plus elde kullanılabilir oyun konsolu, IPS HD yüksek çözünürlüklü retina ekranıyla dikkat çekiyor. 640×480 yüksek çözünürlük, tam oturuş süreci, şeffaf ve muhteşem resim sunan bu ekran, ultra dar kenarlıklarıyla oyun deneyimini zirveye taşır. Açık kaynaklı Linux sistemi V3 işletim sistemine sahip olan Miyoo Mini Plus, oyun arama, temalar, son oyunlar, favori oyunlar, oyun arşivleri, oyun kapakları, anahtar haritalama ve tek tuşla uykuyu derinlemesine optimize eder. 

Editör: Saliha Kara